Prunus Laurocerasus Herbergii of Laurierkers

De Prunus Laurocerasus Herbergii of Laurierkers bestelt u in de webshop of in de groene showroom van GreenSales. Wij leveren kant en klaar hagen in heel Nederland. GreenSales levert beplanting en bomen aan hoveniers, tuincentra en groenvoorzieners. Met deze kant-en-klaar hagen hebt u onmiddellijk optimale privacy en kunt u op en top genieten van uw tuin.

Snelgroeiende, compacte haag

De Laurierkers Herbergii is bij uitstek geschikt voor een lage tot middelhoge haag. Deze snelgroeiende haag wordt maximaal 2 meter hoog. Deze vorstbestendige Prunus blijft redelijk compact. Hoewel de Prunus weinig eisen stelt aan de standplaats, doet deze het best op een vochtige grond, maar zeker niet te nat.

Langwerpig, glanzend blad

De Laurierkers Herbergii blijft de hele winter groen en geeft hierdoor kleur aan uw tuin. Het blad van de Laurierkers is smal en langwerpig en glanst prachtig. In de maanden mei en juni krijgt deze Prunus witte bloemen die door hun kleur prachtig afsteken tegen de donkergroene glanzende kleur van het blad. In de herfst verschijnen er ook nog rood/zwarte bessen.

Snoeien van de Prunus Laurocerasus Herbergii

Het regelmatig snoeien van de Prunus zorgt ervoor dat deze mooie vertakt en ook mooi dicht wordt. GreenSales beveelt 2 keer per jaar snoeien aan. De takken kunnen dan voor een derde teruggesnoeid worden. De Laurierkers Herbergii laat zich gemakkelijk snoeien, maar pas wel op dat u alleen takken knipt en geen blad. Het blad zal dan bruin verkleuren.

Kenmerken Laurierkers Herbergii in het kort

  • Blad verliezend: nee
  • Groenblijvend: ja
  • Bloei: witte bloemen en rood/zwarte bessen
  • Grond : vochtig, maar niet nat
  • Standplaats: geen specifieke eisen
  • Snoeien: ja

Kant en klaar hagen bestellen

Een kant en klaar haag is een ideale oplossing voor klanten die direct resultaat willen zien in de tuin. Binnen een dag is het mogelijk de kant en klaar haag te plaatsen. Aan het eind van de dag staat er een complete haag en is privacy direct gewaarborgd.

Bestelling en levering

U bestelt bij GreenSales zowel online als fysiek.

Bestelling via de webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment met planten en bomen. Vanuit uw luie stoel stelt u het beplantingsplan samen en bestelt u de planten die hierin passen. De beplanting wordt in heel Nederland geleverd op de locatie die u wenst.

Kom langs in onze groene showroom

Neem de tijd voor een ontdekkingstocht in de 60.000 vierkante meter grote groenwereld van GreenSales. Iedereen die zich professioneel bezighoudt met groen kan hier alle benodigdheden, beplanting, bomen en inspiratie vinden.

Gerelateerde informatie

  • Reviews van klanten over Greensales
  • Verkoop exclusieve beplanting
  • Verwante artikelen vindt u in onze vakwinkel