Boomkwekerij Pieter van der Linden

Naast dat Pieter van der Linden hovenier, inkopers en uitvoerders voorziet van de mooiste planten en bomen. Kweekt Pieter van der Linden in Balk zelf ook een grote hoeveelheid aan bomen op onze boomkwekerij. Bij Pieter van der Linden zijn we gespecialiseerd in middel- tot zeer grote maten van bomen en struiken.

Met twee locaties en genoeg ruimte om te kweken in Balk, een assortiment met verschillende boomsoorten en eigen transpoort durven wij kwaliteit te garanderen. Met veel enthousiasme en kennis van bomen werken onze medewerkers dagelijks aan het kweken, transporteren en verkopen van bomen naar onze afnemers. Onze bomen komen op meerdere plekken in Nederland terecht, bedrijventreinen, particuliere tuinen of recreatieparken. Samen met de hoveniers, architecten, projectontwikkelaars of tuinontwerpers gaan wij altijd voor het beste eindresultaat. En wij zijn enorm trots op de uiteindelijke resultaten wij in samenwerking hebben gerealiseerd de laatste jaren.

Voor verschillende sectoren kweekt Pieter van der Linden bomen

Bij Pieter van der Linden realiseren we elke dag groene kwalitatief goede projecten. Bomen zijn heel erg belangrijk, niet alleen voor de zuivering van de lucht maar bomen kunnen ook helpen bij wateroverlast. Daarnaast kunnen bomen ook dienen als schaduwplek en afkoeling. Eigenlijk heeft een boom veel verschillende manieren van invloed op ons leven. Bomen hebben echt een positieve impact op onze gezondheid. Wij willen heel graag een manier van ondersteuning bieden in het realiseren van groenprojecten, kleine- of grote projecten het maakt ons niet uit. Groen is onze passie en dit willen wij elke dag laten zien in de mooiste projecten. Door onze jarenlange ervaring in eerdere projecten kunnen wij jou gericht adviseren bij welke bomen jij moet kiezen.

24/7 makkelijk bestellen in onze webshop

Zaden kweken de bomen in Balk

Met een eigen boomkwekerij in Balk

Diversiteit aan bomen

Het is echt enorm belangrijk dat jij kiest voor de juiste boom op de juiste plaats. Jouw omgeving verandert continu en in deze veranderende omgeving moeten wij inspelen met een grote diversiteit aan bomen. Elke locatie en elk project is uniek door de verschillende omgevingsfactoren. En hierin moeten wij inspelen met verschillende functies van bomen. Door de klimaatwijzigingen wordt de diversiteit steeds belangrijker in onze kwekerij. Er is echt veel vraag naar een een veelvoud aan soorten en variaties die hitte en droge periodes wel kunnen trotseren. Door het plaatsen van de juiste boom op de beste plek kunnen wij van Pieter van der Linden jou verzekeren van een gewenst eindresultaat.

Jij kunt ons ruime assortiment ook bekijken via de webshop.

Maak een afspraak of neem contact op met GreenSales

Ben jij op zoek naar een geschikt advies over de juiste bomen, neem dan snel contact op

Wij willen het partijen zo makkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Om dit te realiseren hebben wij een formulier waar jij makkelijk je vragen kan invullen of in 5 stappen een afspraak te maken. Daarnaast het natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0528 – 34 111 5 of te mailen naar info@pietervanderlinden.nl. Kies jouw manier van contact opnemen en wij zien jou graag snel terug in Balk of Noordscheschut om de mooiste bomen in te kopen.