Digitaal bestellen

Overzichtelijke webshop

Je kunt op verschillende manieren een bestelling plaatsen; telefonisch, per e-mail of via de webshop. Het is even wennen om digitaal te bestellen, maar daarna gaat het als vanzelf. We maken het dan ook zo makkelijk mogelijk. De webshop heeft maar liefst 60.000 regels – dus artikelen – en is toch overzichtelijk ingedeeld, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Bovendien gebruiken we zowel de Latijnse als de Nederlandse namen bij het aangeboden groen. Dat maakt het vinden wat je zoekt nog eenvoudiger.

Verschillende bestelmandjes

We blijven werken aan het verbeteren en aanvullen van onze digitale diensten. Zo kun je de eigen bedrijfsprocessen eenvoudiger maken met de extra’s in onze webshop. Je kunt je bestellingen eenvoudig indelen door verschillende bestelmandjes aan te maken, bijvoorbeeld per klus of per klant. Daar heb je later weer profijt van, doordat je minder administratief werk hebt bij het afronden van de opdrachten. Je kunt precies zien wat je voor een bepaald project hebt besteld.

Aantrekkelijke offertes voor jouw klanten

In de webshop zit ook een offertemodule die je voor je eigen klanten kunt inzetten. De module maakt het mogelijk om bestellingen op te slaan als pdf-document met daarop je eigen logo en huisstijlkleuren. Zo hoef je niets meer over te schrijven of over te typen. In het bestand staan naast de verkoopprijzen ook foto’s en kenmerken van de planten. Een compleet plaatje waarmee je goed voor de dag komt bij je klanten.

We helpen je graag

Niet iedereen is even digitaal aangelegd. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de webshop of wilt weten hoe je het beste gebruik kunt maken van de extra mogelijkheden. Veel vragen kunnen we telefonisch of per e-mail beantwoorden, maar we komen ook graag bij je langs om het allemaal uit te leggen. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail een offerte op te vragen of een bestelling te plaatsen.