Pieter van der Linden – graszoden in verschillende formaten

Naast het verzenden van planten en bomen is Pieter van der Linden ook gespecialiseerd in het leveren van graszoden. Onze jarenlange ervaring met planten, maar ook met graszoden heeft ervoor gezorgd dat wij al een grote hoeveelheid aan mooie projecten hebben afgerond. Verschillende formaten aan graszoden zijn verkrijgbaar bij Pieter van der Linden. Wij verkopen echt gras! De beste graszoden zijn verkrijgbaar bij Pieter van der Linden. Met de graszoden van piweyter van der Linden kan jij een heel jaar aan de slag gaan. Bij ons zijn er altijd graszoden op voorraad. Een graszode is een matje met aarde, wortels en grassprietjes. Een goed grasmat bestaat natuurlijk uit veel wortels. De graszoden worden geteeld op grote velden, soms wel 10 voetbalvelden groot. Na 12 tot 14 maanden zijn de graszoden klaar om geoogst te worden. De matjes worden in rolletjes gelegd en worden daarna makkelijk op pallets geplaatst. Hierna kunnen de graszoden makkelijk vervoerd worden.

Bij Pieter van der Linden vindt jij echte vakkundige medewerkers voor graszoden

Pieter van der Linden kan jou volledig ondersteunen van A tot Z.  In het assortiment van het graszoden, hebben onze medewerkers een ruim aanbod aan kennis klaarstaan. Deze kennis bieden wij aan in combinatie met ons brede assortiment, er is meer dan genoeg ruimte op ons terrein maar vooral door onze vakkundige medewerkers kunnen wij . Onze medewerkers gaan bij jou na wat er nodig is om het project goed af te ronden, welke formaten van graszoden zijn nodig. Onze medewerkers denken mee in het hele proces van de graszoden, maar ook na het leveren van de graszoden zijn wij bereikbaar voor hulp. Aanplant, onderhoud en aanleg overal wordt over nagedacht. Maar ook in onze afdeling van transport hebben wij vakkundige mensen in dienst, onze chauffeurs, planners en logistieke mensen weten precies wat zij moeten doen om de graszoden succesvol op locatie af te leveren. Op de door jouw gewenste locatie. Hoe makkelijk is het om alle graszoden op de plek waar jij aan het werk bent geleverd te krijgen?

Maak een afspraak of neem contact op met GreenSales

Bij ons maak je super makkelijk een afspraak of neem je snel contact op

Wij willen het partijen zo makkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Om dit te realiseren hebben wij een formulier waar jij makkelijk je vragen kan invullen of in 5 stappen een afspraak te maken. Daarnaast het natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0528 – 34 111 5. Of te mailen naar info@pietervanderlinden.nl. Kies jouw manier van contact opnemen en wij zien jou graag snel terug in Balk of Noordscheschut om de mooiste planten in te kopen.