Graszoden

Graszoden bestellen bij GreenSales

Bij GreenSales ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige graszoden. Wij leveren door heel Nederland van dinsdag t/m vrijdag, zodat je altijd verzekerd bent van vers gras. Daarnaast is het ook mogelijk om de graszoden af te halen op onze afhaallocaties in Noordscheschut, Balk en Groningen. De graszoden komen rechtstreeks van geselecteerde kwekers met de beste kwaliteit.

Graszoden voor elke oppervlakte

Naast onze standaard graszoden, die trouwens zonder net worden geleverd, bieden wij ook big rolls aan. Of je nu een kleine tuin of een groot terrein wilt bekleden, wij hebben de juiste graszoden voor elke toepassing. Onze big rolls zijn ideaal voor grote oppervlakken, omdat ze snel gelegd kunnen worden en direct een perfect resultaat geven.

Meer informatie

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur graszoden bestelt, staat je bestelling 2 werkdagen later voor je klaar. Dit geldt ook voor kleine hoeveelheden, ideaal om te combineren met het uitzoeken van planten op onze Cash & Carry of het ophalen van je bestelling.

Graszoden binnen 48 uur laten bezorgen

Wil je de graszoden liever laten bezorgen? Geen probleem! Als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, leveren wij je graszoden vanaf de tweede werkdag na je bestelling op locatie. Zo ben je altijd verzekerd van verse graszoden.

Wil je meer informatie over graszoden of heb je nog vragen? Ons team staat je graag te woord.