Vrijdag 10 maart 2023

Jubileumfeest

2023 is een jubileumjaar, want dan bestaat GreenSales 25 jaar. Dat vieren we het hele jaar, maar op vrijdag 10 maart 2023 pakken we groot en gezellig uit, want de mooiste manier om ons 25-jarig jubileum te vieren is natuurlijk met jou. De jubileumdag staat in het teken van beleving, kennisoverdracht, ontmoeting en nieuwe contacten opdoen.

Diverse lezingen & workshops

Programma

We trappen de feestelijke dag af met een ontvangst en een kort welkomstwoord door Pieter van der Linden en iemand namens branchevereniging VHG. Daarna is er gelegenheid om elkaar en onze leveranciers te ontmoeten op het kennisplein. Leuk om een praatje te maken en ervaringen te delen met allerlei groenprofessionals. Ook kun je naar een interessante lezing of workshop gaan. En we hadden het gezegd: we pakken groots uit. Daar krijgen we letterlijk hulp bij van verschillende partijen die helpen met het presenteren van groot materiaal, zoals hoogwerkers, tractoren en bedrijfswagens.

Aanvang 12.00 uur

Kom jij ook?

Altijd door met GreenSales
We zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kun je aanschuiven bij de lunch. En vanaf 14.30 uur is er live cooking aanwezig. We sluiten de dag af met een barbecue.

We zien je graag op vrijdag 10 maart in Noordscheschut!
Aanvang 12.00 uur.

Meld je aan!
Deelname aan de jubileumdag is uiteraard gratis.
Opgave kan door onderstaande formulier in te vullen.

Ja, ik wil mij opgeven voor donderdag 1 februari