Pieter van der Linden – de echte groothandel in planten

Sinds 1997 is de passie voor groen al aanwezig bij Pieter van der Linden, deze mooie passie heeft hij omgezet in een fantastisch bedrijf samen met zijn medewerkers. Ondertussen heeft Pieter van der Linden al twee vestigingen in Nederland zitten en groeit het bedrijf heel erg snel. Deze groei betekent meer mogelijkheden om het bedrijf uit te breiden en de nieuwste ontwikkelingen door te voeren in het bedrijf. Binnen Pieter van der Linden zijn er een aantal belangrijke duurzame onderdelen waardoor wij zelfs meedenken met het milieu. Naast het meedenken met onze hoveniers!

Hoveniers staan eigenblijk centraal als klant bij Pieter van der Linden, maar toch willen wij het mooiste project ook realiseren voor de particulier. Met ons assortiment heb jij keuze uit meer dan 4.000 planten, dus zorg dat jij samen met de hovenier jouw planten gaat uitzoeken. Wij bieden een makkelijke manier aan voor de hovenier om samen met zijn klant of projectontwikkelaar rond te rijden op ons terrein en de juiste plant uit te zoeken.

Groothandel planten Pieter van der Linden

24/7 makkelijk bestellen in onze webshop

Planten met de hoogste kwaliteit bij Pieter van der Linden

Snelle transport van planten uit onze groothandel

Meer dan 4.000 planten in ons assortiment

Bij Pieter van der Linden heb jij keuze uit meer dan 4.000 planten. Hierdoor ben jij als hovenier, uitvoerder of ontwikkelaar echt aan het juiste adres bij Pieter. Centraal staat de wens van de klant van de hovenier, deze klant kan duidelijk aangeven wat hij of zij wilt. Zijn er nog geen duidelijke plannen gemaakt, dan kan jij als hovenier gemakkelijk een rondje maken over ons terrein en jouw klant inspiratie laten opdoen. Heb jij al ideeën maar weet je nog niet goed welke planten je precies wilt hebben, dan kunnen onze medewerkers jou helpen met een beplantingsplan. 

Het gemak dat jij als hovenier kan ervaren tijdens het inkopen van planten, een golfkar en een overzichtelijk terrein zorgen voor veel gemak. Bij ons kan jij binnen een paar minuten jouw bestelling helemaal afronden. Dit doen we door verschillende onderdelen van ons bedrijf te perfectioneren zoals ons assortiment, de route op ons terrein en het gemak na het bestellen. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om overzichtelijk en strak te handelen.

Maak een afspraak of neem contact op met GreenSales

Bij ons maak je super makkelijk een afspraak of neem je snel contact op

Wij willen het partijen zo makkelijk mogelijk maken om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken. Om dit te realiseren hebben wij een formulier waar jij makkelijk je vragen kan invullen of in 5 stappen een afspraak te maken. Daarnaast het natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0528 – 34 111 5. Of te mailen naar info@pietervanderlinden.nl. Kies jouw manier van contact opnemen en wij zien jou graag snel terug in Balk of Noordscheschut om de mooiste planten in te kopen.