Boomband, boombandnagels en boomgesp

Boombanden en boombandnagels inkopen voor hoveniers en tuincentra? Bestel direct uw verstevigingsmateriaal voor bomen bij GreenSales.

Waarom boombanden?

Door een boom vast te zetten met een boomband wordt de boom in de juiste stand gehouden. De boom vastzetten met een boomband voorkomt dat de boom omwaait, scheef groeit of dat de boom zichzelf zal beschadigen.

Goed aanbinden essentieel

Het aanbinden van de boomband dient goed te gebeuren. Wordt de boomband te strak aangebonden dan kan na bepaalde tijd insnoering ontstaan. Zit de boomband echter te los dan gaat de band langs de bast schuren waardoor de boom scheef kan gaan staan. Controleer jaarlijks de boombanden zodat deze niet ingroeien in de stam.

Boombandspijkers of boombandnagels

Boombandspijkers zijn speciaal ontwikkeld zodat de boomband goed vastgezet kan worden aan de boom. Het zijn spijkers met extra brede platte kop om boomband vast te zetten op de steunpaal.

Boomgesp

Wilt u de boomband kunnen verstellen? Kies dan voor een boomband met gesp. De gesp maakt het mogelijk om met de boom mee te groeien.

Bestellen boombanden en boombandspijker

U bestelt de boombanden en bijbehoren in onze webshop:

  • Levering op locatie
  • Levering door heel Nederland
  • Binnen vijf werkdagen op locatie geleverd

Kom naar onze winkel

Op de locatie van GreenSales bestelt u boombanden in onze winkel op onze locatie in Noordscheschut.

De diensten van GreenSales

GreenSales is een groothandel in beplanting en bomen voor kwekers, tuincentra en hoveniers. Onze belangrijkste diensten:

  • Beplanting en bomen bestellen voor hoveniers
  • Beplanting en bomen bestellen voor tuincentra
  • Overzicht assortiment bomen en beplanting